tożsamości
Maryla: Hej, mógłby mi ktoś rozpisać ten przykład?:
sin4x − cos4x = sin2x−cos2x
Bardzo dziękuję
29 lis 21:25
29 lis 21:27
Jolanta: (sin2x−cos2x)(sin2x+cos2x)=sin2x−cos2x
(sin2x−cos2x)*1=sin2x−cos2x
29 lis 21:28
Eta:
Wskazówki to za mało ........ oczekuje
gotowca
29 lis 21:30
iteRacj@:
niech oczekuje
29 lis 21:31
Maryla: Dziękuję @Jolanta.
Eta, to prawda oczekuję gotowca bo siedzę w tym pierwszy raz i muszę mieć rozpisany przykład,
żeby to zrozumieć. Być może jestem amebą umysłową z matematyki, mimo wszystko zazdroszczę
Tobie, że Ty jesteś w tym ogarnięta. Pozdrawiam cieplutko.
29 lis 21:36
Eta:
Łap ........
29 lis 21:43
Maryla: Dziękuję i zapraszam na
29 lis 21:49