matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie liczby zespolone
agusia:
z= 3√−1−i Pomoze ktos mi znalezc 3 pierwiastki liczb zespolonych? lzl=
√
2
"fi"= 5 pi / 4 w0, w1, w2 k=0, k=1, k=2
27 lis 18:42
PW:
362800
− o to idzie?
27 lis 19:47