OBLICZ
OBLICZ SUME: Oblicz nieskończoną sumę:
(2/5)3 + (2/5)5 + (2/5) 7 + i tak dalej, w pizdu do nieskończnosci xD
24 lis 20:08
24 lis 20:10
Mariusz:
Masz nieskończony ciąg geometryczny
a1=?
q=?
24 lis 20:10
OBLICZ SUME: a1=0,064
q=0,16
S=0,064/0,84=8/105
dobrze?
24 lis 20:11
5-latek: Choc niedawno byl post o uzywaaniu na tym forum takich slow
Mozna ale w gronie swich przyjaciol .
24 lis 20:13
PW: иди в пизду
24 lis 20:14
OBLICZ SUME: Nie badz sztywny jak funkcja liniowa, luzu troche
24 lis 20:16
24 lis 20:16
Mac Donald: Dlaczego przeklinasz PW
25 lis 01:25
Mila:
A dlaczego Ty Mac Donaldzie spamujesz?
25 lis 17:44