zadanie ze sprawdzianu
Maciek z klanu: Rozwiaz uklad rownan, na dzisiaj plis x y z rzeczywiste
x2y + 2 = x + 2yz
y2z + 2 = y + 2zx
z2x + 2 = z + 2xy
19 wrz 12:05
karty do gry : Dają Ci zadania z tegorocznej edycji OM na sprawdzianie ?
19 wrz 12:37
Maciek z klanu: no bywa, co zrobić
19 wrz 12:38
karty do gry : więc dostaniesz 1
19 wrz 12:40
Maciek z klanu: potrzebuje pomocy, pomóż proszę
19 wrz 12:42
19 wrz 12:46
Maciek z klanu: ćśśś, napisz do mnie na priv
19 wrz 12:47
5-latek: Maciek zmien nick
Wiesz na jaka chorobe ma Maciek z Klanu (syn Panstwa Krolikowskich − aktorow )
Moga Twoi rowiesnicy CI to napisac i jeszcze co innego .
19 wrz 12:53