8 sie 11:18
Adamm: to jest warunek konieczny a nie wystarczający, więc czy faktycznie jest geometryczny dla
tych wartości to trzeba jeszcze sprawdzić
8 sie 11:22
Zmiana: Adamm?
8 sie 11:22
Benny: Jest wytłumaczone. Której części nie rozumiesz?
8 sie 11:23
Zmiana: wiec mam to podstawic czy jak?
8 sie 11:24
Adamm: tak, masz to podstawić
8 sie 11:24
Zmiana: cos nie wychodzi
8 sie 11:27
Jerzy:
Co nie wychodzi ?
| | 1 | |
a = 2log23 , b = √2 , C = |
| |
| | log23 | |
b
2 = a*c
| | 2log23 | |
(√2)2 = |
| ⇔ 2 = 2 |
| | log3 | |
8 sie 11:32
Zmiana: mogłbys wypisac
8 sie 11:32
Jerzy:
Oczywiście to samo jest dla −√2
8 sie 11:32
Jerzy:
Przecież ci napisałem.
8 sie 11:33
Antonni: I caly guzik to interesuje Zmiane
Tu chodzi o to żeby ktoś się opisal .Przeciez on/a nie dokonczyl/a zadnego zadania .
8 sie 21:58