wzory
5-latek: Jakich wzorow z logarytmow brakuje tutaj na stronce oprocz tego
| | 1 | |
loganbm= |
| *mlogab (bo ten znam |
| | n | |
Bardzo dzieki .
7 lip 20:21
Saizou : ale on nie jest konieczny
7 lip 20:26
Saizou : wzorów na logarytmy jest przeliczalnie wiele, wiec trudno umieścić wszystkie
7 lip 20:26
5-latek: Czesc

To napisz jakis ktorego tu nie ma .Kiedys pisal a Eta taki wzor (nie moge go znalezc
7 lip 20:30
5-latek: Dobra jeden znalazlem
logba* logac= logbc
Jeszcze jest taki jeden cos w stylu alogbc= ccos tam ni chce go zle napisac bo
pierwszse skojarzenia sie zapamietuje najbardziej
7 lip 20:40
Saizou :
5−latek podejdź do tego jak do tożsamości trygonometrycznych, tych też jest od groma
7 lip 20:43
5-latek: Wiem Saizou ale akuratnie jest mi ten wzor potrzebny .
7 lip 20:45
5-latek: alogbc= clogba
mam juz go .
7 lip 21:04
7 lip 21:52
an: głowa to nie śmietnik, trzeba starać się przekształcać wzory podstawowe, tylko w ten sposób
zrobisz takie zadania za kilka lat
7 lip 22:14