matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
mijagi :
Przedstaw funkcję w postaci ogólnej: y=−2(x+3)²−1
8 cze 00:05
Adamm:
https://matematykaszkolna.pl/strona/55.html
8 cze 00:06
mijagi :
y=−3−x−9
8 cze 00:21
han:
y=−2(x
2
+6x+9)−1=...
8 cze 00:27