matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak wyliczyć
Miki:
Jak wyliczyć?
2
n+1
*7
n+3
q=
2
n
*7
n+2
14 kwi 17:00
Adamm:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
14 kwi 17:05
Miki:
2
n+1
7
n+3
q=
*
2
n
7
n+2
2
n
*2
1
7
n
*7
3
q=
*
2
n
7
n
*7
2
q=2*7 q=14 Dobrze?
14 kwi 17:13
Adamm:
tak
14 kwi 17:14
Miki:
Dziękuję bardzo
14 kwi 17:14