assadas
sfsfa: a jak wykonac obliczenia bernouuliego na otrzymanie co najmniej 1 sukcesu jeżeli prawd
zwyciestwa w 1 probie to 0.5 a porazki 0.25.
12 kwi 22:00
12 kwi 22:00
Adamm: coś jest nie tak
nie może być 0,5 na zwycięstwo a 0,25 na porażkę
12 kwi 22:01
sfsfa: może może, tu się nie mylę, brakuje mi sposobów na moje wyliczenia, nie ukrywam że bardzo nad
tym ubolewam i pragnę poszerzyć swoją wiedze
12 kwi 22:10
Mila:
Suma p+q=1
p=0,5 to q=0.5
Napisz zadanie.Oryginalną treść.
12 kwi 22:31
Safass: Musze sie wiele nauczyć. Dzieki za poswiecony mi czas
13 kwi 20:48