matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plsssss
pomoz:
(
2
√
9
)
3
7 kwi 02:03
Metis:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
7 kwi 02:17
q:
27
7 kwi 12:47
Maryla27:
= [(3
2
)
1
2
]
3
= 3
3
= 27
7 kwi 22:33
Eta:
..=3
3
=...
7 kwi 22:38
Metis:
3
3
= 27
7 kwi 22:47