1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||||
P= | + | + | + | + | + | = | ||||||
a−b | b−c | a−b | c−a | b−c | c−a |
a−c | c−b | b−a | ||||
= | + | + | = | |||
(a−b)(b−c) | (a−b)(c−a) | (b−c)(c−a) |
c−a | b−c | a−b | ||||
= | + | + | = L | |||
(a−c)(c−b) | (a−b)(a−c) | (c−a)(c−b) |
c−a | |
(b−a)(b−c) |
a−c | −(c−a) | c−a | |||
= | = | ||||
(a−b)(b−c) | −(b−a)(b−c) | (b−a)(b−c) |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |