matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granicę
demonmatematyczny:
czy (n −
√
n
2
+n−1
) = n
2
−(√n
2
+n−1)
2
/(n
2
+
√
n
2
+n−1
=n
2
−n
2
−n+1/(n
2
+p{n
2
+n−1)=−n+1/(n
2
+
√
n
2
+n−1
= 1/2 dobrze?
22 mar 12:36
Jerzy:
https://matematykaszkolna.pl/forum/349243.html
22 mar 12:37