| am | |
= am−n | |
| an |
| 3−2 | 24 | 3−2*25 | 3−2 | 25 | |||||
* | = | = | * | = | |||||
| 25 | 3−1 | 24*3−1 | 3−1 | 24 |
| 1 | 2 | |||
= 3−2−(−1) * 25−4 = 3−2+1 * 21 = 3−1 * 21 = | * 2 = | |||
| 3 | 3 |
| 1 | ||
7−1(72+70) = 7−1*72 + 7−1*70 = 7−1+2 + 7−1+0 = 71 + 7−1 = 7 + | = | |
| 7 |
| 1 | ||
7 | ||
| 7 |
| 1−2+2−2 | ||||||||||
= | ||||||||||
|
| |||||||||||||||||||||||
= | |||||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||||||||
= | = | ||||||||||||||||||||||
|
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
= | = | = | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| |||||||||||||||
= | = | = 1 | ||||||||||||||
|
|
| 3−2 | 24 | 3−2 | 24 | ||||
* | = | * | = 3−2−(−1) * 24−5 = | ||||
| 25 | 3−1 | 3−1 | 25 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
3−2+1 * 2−1 = 3−1 * 2−1 = | * | = | ||||
| 3 | 2 | 6 |