matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Punkty A = (−3,−5), B = (4, −1), C = (−2,3) są wierzchołkami trójkąta równoramie
mental2009:
Punkty A = (−3,−5), B = (4, −1), C = (−2,3) są wierzchołkami trójkąta równoramiennego. Oblicz długość ramienia tego trójkąta.
16 lut 20:21
Timor i pumba:
ZRob rysunek i masz przeciez wzor na odleglosc dwoch punktow
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
16 lut 20:26