matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja pochodna
QWERTY:
funkcja pochodna
1
1
f(x)=
x
4
−
x
3
+2x
2
4
3
f'(x)=nie wiem +4x
1
1
1
1
x
4
−
x
3
=4*
x−3*
x =4x−3x
4
3
4
3
Jak liczyć takie cos
14 lut 22:54
Seba:
f
'
(x)=x
3
−x
2
+4x
14 lut 23:01
Seba:
https://matematykaszkolna.pl/strona/359.html
14 lut 23:02