π | ||
sin x + sin (x + | ) | |
3 |
π | ||
sinx + sin(x+ | ) | |
3 |
|
| |||||||||||||||||||||
=2sin | cos | |||||||||||||||||||||
2 | 2 |
π | −π | |||
=2sin(x+ | )cos | |||
6 | 6 |
π | ||
=√3sin(x+ | ) | |
6 |
|
| |||||||||||||||||||||
2*sin( | )*cos( | )= | ||||||||||||||||||||
2 | 2 |
π | π | |||
=2*sin(x+ | )*cos(− | )= | ||
6 | 6 |
π | π | |||
=2*sin(x+ | )*cos( | )= | ||
6 | 6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |