matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż układ równań metodą wyznaczników
kwiat:
Rozwiąż układ równań metodą wyznaczników: x+y+z=6 x+2y−z=3 dwa równania proszę o szczegółowe rozpisanie rozwiązania x+2y+z=2 x−2y+3z=4 2x+4x−z=−2
30 sty 19:28
Mila:
https://matematykaszkolna.pl/forum/344255.html
30 sty 21:08