matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
krotki:
Oblicz pochodne funkcji : a)f(x)=
3x
sinx
+x
2
lnx+
√
x
3
+1
b)f(x)=x
2
y+xyz+sin(x
2
+y
2
) c)f(x)=(sinx)
tgx
pomożecie?
14 sty 18:10
debil:
nie bo to jest poniżej mojego poziomu
https://matematykaszkolna.pl/strona/359.html
14 sty 18:11