matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ktoś jest w stanie pomóć?
Matirash:
Wyznacz wartość parametru „m”, dla którego proste są: prostopadłe: y = 5x +17, y = 2mx – 3, równoległe: y = (3m + 6) x – 7, y = 0,5x – 4?
4 sty 17:22
:::
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
4 sty 17:43