matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzgledns
geo ana:
Proszę o pomoc w dokończeniu a>0 |a(pier3 −1) −2(1+pier3)| / pier4=a |a(pier3 −1) −2(1+pier3)| =2a a(pier3 −1) −2(1+pier3)=2a v a(pier3 −1) −2(1+pier3)=−2a
29 gru 16:10
geo ana:
https://matematykaszkolna.pl/forum/37991.html
chodzi o to zadanie .
29 gru 16:20
Janek191:
29 gru 20:55