xoxox
KamilJegger: Rozłóż na czynniki (stosując odpowiednią metodę) następujące wielomiany:
a) x2 −36
b) 2x5 −12x2 +6x
c) 3x3 −2x2 +3x−2
13 gru 20:10
Janek191:
a) x2 − 36 = (x − 6)*(x + 6)
13 gru 20:12
Eta:
13 gru 20:13
Natalia: a) (x−6)(x+6)
c) x2(3x−2)+3x−2=(x2+1)(3x−2)
13 gru 20:13
Jerzy:
Teraz ja .... x2(3x − 2) + (3x − 2) = (3x −2)(x2 +1)
13 gru 20:14
Janek191:
c) x2*( 3 x −2) + 1*( 3 x − 2) = (3 x − 2)*(x2 + 1)
13 gru 20:15
Jerzy:
I kto jeszcze ?
13 gru 20:17
Eta:
13 gru 20:17
Jerzy:
Witaj
Eta 
... bierz się za b)
13 gru 20:18
Alky: Ja chciałem, ale się rozmyśliłem .. To teraz ręka do góry kto napisze za niego maturę

Co
jak co, ale to są podstawy podstaw. Od godziny wrzucasz po kilka podpunktów z każdego zadania.
Weź podeslij może screena, albo wydawnictwo zbioru zadań i powiesz który. Spróbowałeś chociaż
je zrobić, czy uznałeś, że podeślesz i ludzie Ci zrobią w ramach odprężenia ...
13 gru 20:20
13 gru 20:21
13 gru 20:48