matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
gość:
4+2
√
3
=−2−
√
3
−2
Jakim cudem to sie równa?
26 lis 11:41
Adamm:
https://matematykaszkolna.pl/strona/4362.html
26 lis 11:42
Jerzy:
2
√
3
Takim,że: 4:(−2) = − 2 oraz
= −
√
3
(−2)
26 lis 11:43
gość:
Racja, teraz rozumiem, dzięki
26 lis 11:49