Rozwiąż równanie
Jogooniv: A) |y|=3 b) |−x|=10 c) −|y|=−5 d) |x|+4=13
23 lis 18:51
Puma: a) bez jaj
to samo d)
do b) |−x|=|x||
w c) |y|=5
najprostszse to sa rownania
23 lis 18:54
PW: Cała praca domowa?
A) |y| = 3 ⇔ y = −3 ∨ y = 3.
23 lis 18:54
Jogooniv: |−7|−(3|a|:2)=1
23 lis 18:56
Puma: |−7|= ile ?
23 lis 18:57
Jogooniv: No weź. Jestem w 1 technikum a nie na studiach a nauczycielka nie tlumaczy. Wytlumaczylibyscie
a nie
23 lis 19:00
Puma: jak zwykle CI niedobrzy i nietlumaczacy nauczyciele
Kiedys ile to jest |−7| to wiedzial uczen 5 klasy szkoly posdtawowej
To nie jest wiedza ze studiow .
czekam na odpowiedz
23 lis 19:03
23 lis 19:05
Jogooniv: Ale przeciez podalam inne zadanie a ty nie pomagasz
23 lis 19:07
Jogooniv: Pod pierwiastkiem [x−1/2]2=2 1/2
23 lis 19:10
Puma: Najpierw odpowiedz mi na pytanie
Co wedlug Ciebie oznacza [x−0,5]2?
23 lis 19:13
Puma: Otoz naprawde chce pomoc ale Ty nie wiesz co piszesz .
23 lis 19:14
Jogooniv: Nie wiem. Pomocy
23 lis 19:14
Puma: To napisz tak jak masz napisane w zadaniu (tak samo
23 lis 19:15