matematykaszkolna.pl
Ciasteczko Milo: Ratunku! Chcę móc odpowiadać!
10 lis 18:45
Krzysiek: Zaczynasz gosciu byc juz denerwujacy i wkurzajacy . Bedziesz pisal tutaj trolu z 10 postow jaki to jestes skrzywdzony a nie napiszesz do jakuba
10 lis 18:48
Mila: Zaloguj się. Może zmień przeglądarkę.
10 lis 18:57
Krzysiek: Pani Milu tak naprawde to jest wczorajszy Jacekk . Przeciez mu wczoraj napisala Pani co ma zrobic . Tylko bedzie tak trolowal .
10 lis 19:00
Krzysiek: Jak moze wstawiac zadania to i moze odpowiadac .
10 lis 19:02
Mila: Wyloguj się, a potem na nowo zaloguj. Jeśli to nie pomoże to napisz do Jakuba.
10 lis 19:04
Krzysiek: Pozyjemy zobaczymy jaki jutro nick obierze i napisze jaki to skrzywdzony.
10 lis 19:05
jhgjh: ok, moze jest nachalny ale problem istnieje. Cos jest nie tak. Po wyczyszczeniu przegladarki musialem sie nakombinowac zeby moc znowu pisac. Napisze do Jakuba bo chyba nikt tego nie zrobil.
11 lis 00:11
Metis: Przecież i Dziadek i ja wszystko już wyjaśnialiśmy... Nie ma sensu pisania do Jakuba bo to jego celowe działanie.
11 lis 00:13
Mila: Metis podaj linka do Waszych porad, to może ktoś skorzysta.
11 lis 00:19
Metis: 335761 emotka
11 lis 00:19
jhgjh: Mila to nie jest normalne, ze po wyczyszczeniu przegladarki nie mozna pisac postow. Trzeba wchodzic gdzies tam w ciateczko, cos tam usuwac, zaniechac itd.
11 lis 00:27
Krzysiek: I bardzo dobrze ze tak zrobil Jakub bo nie mozna juz bylo sie opedzic od tych troli i trolikow pomniejszych jesli nic nie ma sie na sumieniu to sposob podany przez Dziadka dziala nantychmiast . Napisze jeszce raz . Po usunieciu nakladki gazeta.pjl z google chrome tez nie moglem nawet dodac postu. . Od razu sposob zadzialal . Tutaj moze dodac wiec niech nie pieprzy glupot . troluje i juz .
11 lis 09:56
jjjjjk: Napisalem do Jakuba i zmienil ustawienia serwera. Nie powinno juz byc problemow. Wyczyscilem przegladarke i bez zadnych kombinacji moge dodawac posty i nowe zadania.
11 lis 23:52
Mila: emotka
11 lis 23:54
jjjjjk: Witaj Milaemotka Dla mnie to bylo mocno denerwujace, co kilka dni czyszcze przegladarke i takie kombinacje.... PS Pewnie mnie nie pamietasz ale o ile sie nie myle to pisalem Ci kiedys jak narysowac 'serduszko'
12 lis 00:05
Mariusz: Co do serduszka to ja się kiedyś w Pascalu tym bawiłem i są ciekawsze wzory niż r=a(1+cos(θ)) Niestety to było jakiś czas temu i kodów źródłowych nie mam już na dysku a wątpię czy wpadłem na pomysł aby je skopiować
12 lis 05:21
jjjjjk: rysunek
14 lis 00:39