matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie z zespolonymi
Bravo:
z
4
=(4−3i)
8
zrobiłem tak: z=
4
√
((4−3i)
2
)
4
z= (4−3i)
2
=7−24i Co dalej
7 lis 10:15
Krzysiek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/167435.html
7 lis 10:38