matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nierówność
Piotr:
x
2log
5
6
−13*6
log
5
x
+42≤0
27 paź 19:23
Adamm:
x
2log
5
6
=6
2log
6
x*log
5
6
=6
2log
5
x
podstawienie t=6
log
5
x
27 paź 19:26
piotr:
https://matematykaszkolna.pl/forum/333676.html
27 paź 19:33