narysuj wykres i napisz jej jaka jest
kaka: F(x)=−3
11 paź 21:10
5-latek: Przepraszam ale
11 paź 21:11
kaka: Napisz wykres i napisz jaka jest rosnąca malejąca czy stała
11 paź 21:13
kika:

stała
11 paź 21:16
Mila:

f(x)=−3 funkcja stała.
11 paź 21:16
kaka: F(x)−2x−3
11 paź 21:28
kaka: F(x)=1
2 x+4
11 paź 21:30
Mila:
Piszesz bardzo niestarannie , opuszczasz znak równości. Brak polecenia.
Pisz , tak jak masz w zbiorze ( zeszycie).
W której klasie jesteś?
Funkcja stała jest znana już w Gm.
11 paź 21:35
11 paź 21:37