matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to policzyć
BB:
Czwarta część liczby 8
1
0
0
to: proszę o pełne obliczenia
6 paź 20:08
Ajtek:
Nie spamuj
https://matematykaszkolna.pl/forum/332144.html
6 paź 20:10
Jolanta:
gotowce nie mają sensu
6 paź 20:11
BB:
nie wiem jak to zrobić
6 paź 20:13
Mila:
8
100
=(2
3
)
100
=2
300
=2
2
*2
288
=4*2
288
1
*4*2
288
=2
288
4
6 paź 21:45