matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pole obszaru ograniczonego krzywymi
Mati:
Oblicz pole obszaru ograniczonego krzywymi y=√x , y=√2x , y=1
26 wrz 12:15
Jerzy:
\\
https://matematykaszkolna.pl/forum/331390.html
26 wrz 12:18
Aga:
Nie
26 wrz 12:20