matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby rzeczywiste
Lelcia:
7
4/3
*
3
√
7
5
12 wrz 01:00
grthx:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html.
Dobranoc
12 wrz 01:07
grthx:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
12 wrz 01:08
Janek191:
= 7
4
3
*7
5
3
= 7
4
3
+
5
3
= 7
9
3
= 7
3
12 wrz 07:42