19 sie 03:10
hultaj: podpisz się
19 sie 08:47
Łoś: nie rozumiem @maciu Twojego toku rozumowania. Jak ty chcesz zdać tą maturę? Wykuć częściowo
wszystkie zadania żeby zdobyć z każdego chociaż jeden punkt?
Jak chcesz zdać maturę, to po pierwsze naucz się korzystać z tablic, tam wszystko co
potrzebujesz jest napisane. Po drugie zamiast wkuwać te zadania, to spróbuj najpierw sam
rozwiązać zadanie, jak wyjdzie źle, to analizuj rozwiązanie i myśl gdzie popełniłeś błąd.
Taka moja rada, bo bez znajomości tablic,podstawowej wiedzy i samodzielnego robienia zadań
raczej ciężko jest zdać maturę.
Widziałam, że pod jakimś zadaniem napisałeś, że w gimnazjum poziom z matematyki był kiepski i
dlatego masz braki. Prawda jest taka, że jakiby ten poziom nie był, gdy ty do tego przedmiotu
nie usiądziesz i sam nie przerobisz x zadań to będziesz miał braki. I to nie tyczy się tylko
matematyki, ale każdego przedmiotu.
Życzę zdanej matury!
19 sie 09:15
5-latek : I te ciagle dopytywania czy to bedzie na maturze czy tego nie bedzie
Przeciez mial tyle czasu zeby zapytac CKE w Opolu (wyslac emalia czy zadzwonic jaki material
obowiazuje do matury
Zdrugiej strony .Co sie zmienilo od maja do sierpnia w programie ze tego czy owego nie bedzie
?
Przeciez jestes doroslym czlowiekiem i powinienes juz zaczac myslec samodzielnie .
19 sie 09:22
Łoś: Na stronie CKE jest gdzieś lista zagadnień do matury, poza tym to nie tutaj powinieneś pytać o
takie rzeczy, tylko swojego nauczyciela z którym miałeś matematykę.
+ Nigdy nie zwalaj na innych, że czegoś nie potrafisz zrobić, bo to wszystko zależy od Ciebie i
od Twoich ambicji. Gdyby Ci się chciało to byś potrafił.
19 sie 09:30
5-latek : Tak teraz patrze na ta mature z maja 2016 to naprawde trzeba byc mistrzem swata zeby jej nie
zdac
Niektore zadania to kpina z maturzysty . Chocby to gdzie pytaja o miejsce zerowe funkcji .
Takie zadanie naprawde uwlacza godnosci maturzysty
19 sie 09:39
5-latek : Wez sobie do serca to co napisal/la Łoś i naprawde zastanow sie dobrze nad tym
19 sie 09:41
5-latek : Za darmoche masz 4 punkty za zadanie nr 27 i 28
19 sie 09:52
ax:
to zadanie z matury podstawowej maj 2015
Zamiast wejść na stronę EDU i zobaczyć klucz ocen (jeśli to ma jakieś znaczenie) to traci swój
czas
i zawraca d... innym.
TŁUMOK i tyle
19 sie 10:30
Omikron: 5−latek, tak właśnie się czułem, pisząc podstawę i raczej nie byłem jedyny
19 sie 10:31
Jacek: Łoś 5−teczka

nie ma dla mnie skali, żeby wyrazić jak irytujące jest jego zachowanie...
19 sie 10:53