liczby
5-latek : | | 1 | | 1−a | | 1−a−b | |
niech d =1−a−b−c , przy czym a> |
| b> |
| c> |
| |
| | 2 | | 2 | | 2 | |
stad wynika ze
| | 1−0,5 | | 1 | |
jesli a>0,5 to b> |
| b> |
| |
| | 2 | | 4 | |
| | 1−0,5−0,25 | | 1 | |
c> |
| to c> |
| |
| | 2 | | 8 | |
jesli policze d=1−a−b−c tutaj przyjme ze abc to sa rownosci
| | 1 | |
d=1−0,5−0,25−0,125=0,125 to w takim razie d bedzie < |
| |
| | 8 | |
odp a i b
18 sie 09:43
6latek :
19 sie 21:01
Jack:
to wedlug mnie pasuje odpowiedz c)
chociaz wlasciwie to nie
ahhh
chyba zaraz dojde do herezji... ; o
19 sie 21:23
Jack: tak, wycofuje swoj wczesniejszy post...
19 sie 21:29
6latek : Czesc
Jack 
To jest z adanie testowe i taka jest odp ze Tak a i b Nie c
Wydaje mi sie ze dobrze to zrobilem
19 sie 21:29
Jack: Czesc Krzysiu
no to by sie zgadzalo...myslalem ze musisz tylko jedna wybrac − albo a albo b
Bo tutaj juz do herezji dochodze...za duzo o tym mysle.
19 sie 21:30
19 sie 21:34