matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zielona:
Pomózcie zielona jestem
! POMOCY
→ A=(-1, -2) i AB= [1, -3] Prosze jak ktoś może nie tylko sam wynik
4 lis 07:13
b.:
i co, chcesz znaleźć B?
czyli B=(x,y); szukamy x,y wylicz sobie wektor AB ze wzoru tutaj
1623
i porównaj z [1,-3]
4 lis 13:48