matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
muzykalna109:
1+2+4+...+x=511
17 maj 17:50
qulka:
2
n
=512 n=9 x=2
8
=256
17 maj 17:54
qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/279.html
17 maj 17:57
muzykalna109:
dziękuję!
17 maj 18:05
qulka:
Drugi wzór od dołu
17 maj 18:05