Odpowiedzi 27^20lub 3^6000 lub 3^600 lub 27^60
marcin: (3119+3119+3119)5=
5 maj 21:31
6latek : =(3*3119)5= (31*3119)5= (3120)5= licz dalej sam
5 maj 21:44
Mila:
[3119*(1+1+1)]5=[3119*3]5=
=(3120)5=3600
5 maj 21:45
marcin: dziekuje wam bardzo
5 maj 21:46
Mila:
5 maj 21:55
5 maj 21:56
Jolanta: {3*3119)5={3200)5=31000
albo
(3*3119)5=35*3119*5=33*32*3595=33*3597=33*33*199=(33)1*(33)199=
(33)200=27200
5 maj 21:58
marcin: dziekuje za pomoc juz zalapalem wynik to 3 do potegi 600 bo takie sa opcje ale jeszcze raz
bardzo bziekuje za pomoc.
6 maj 09:31