matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
adi89:
rozwiąż nierówność |x+1|>4 znajdz x a) |x|=5 b)|x−2|=3 c) |x|=0
4 sty 14:02
Iga:
x+1 > 4 v x+1 < −4 x> 3 v x<−5 x e (−oo, −5) U (3, +oo) jak dla mnie to tak
4 sty 14:10
Eta:
kliknij tu
1653
4 sty 14:11