matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przedziały proszę pomóżcie!
Mati2808:
Znajdź A ∪ B, A ∩ B, A \ B, oraz B \ A dla następujących przedziałów: a) A = (−
∞
, 3> i B = (−2, −7)
2
b) A = (−5, 34) i B = <−1
, 23>
3
Bardzo proszę o rozwiązanie i wyjaśnienie. Dziękuję
21 kwi 22:52
Mati2808:
Mógłby mi ktos pomóc ? To naprawde dla mnie bardzo ważne.
22 kwi 00:10
Qulka:
A∪B czerwony A∩B różowy A/B pomarańczowy B/A zbiór pusty
22 kwi 00:16
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/324215.html
22 kwi 00:17