rozwiaz trojkat abc jesli...
Jaś: Cześć , czy mogłby mi ktoś krok po kroku wyjaśnić jak to rozwiązać? Zebym mogl chociaz
analogicznie zrobic resztę przykładów
Rozwiąz trojkat ABC, jesli
b=10 , alfa=30 , beta = 75
21 kwi 17:57
Paweł: twierdzenie sinusów
21 kwi 19:12
5-latek : Jasiu ty naucz się robic najpierw rysunki do zadnia
Potem weź dowolne tablice matematyczne lub inna ksiazke i zobacz jak się rozwiazuje trojkaty
dowolne . Tam wszystko jest ladnie opisane .
21 kwi 19:14
21 kwi 19:18
sd: γ
25 lis 18:00