matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okrąg w deltoidzie, analityczna
Damian:
Wyznacz równanie okregu wpisanego w deltoid, którego boki sa zawarte w prostych o równaniach x + 3 = 0, y + 2 = 0, x + 2y = 3 i y + 2x = 2
21 kwi 12:10
jc:
https://matematykaszkolna.pl/forum/323796.html
21 kwi 12:16