16 kwi 23:08
humanista : chce sobie wykres namalować ładnie ale nie umiem przekształcić tego
16 kwi 23:10
humanista : teraz wam bede pisał co robiłem normalnie sobie odwróciłem ten ułamek zapisalem w osobnych
ułamkach troche poskracałem i planuje narysować hiperbole ale ta −1 mi przeszkadza
16 kwi 23:19
humanista : w potędze
16 kwi 23:20
humanista : jest tu ktos kto mi pomoże a ja podziekuje ładnie za pomoc
16 kwi 23:26
humanista : jest tu ktoś kto ze mna myśli

ppppppppppppppppppppppp
16 kwi 23:39
Eta:
Po co chcesz "strzelać do wróbla z armaty"?

Rozwiąż proste równanie z tangensem przy założeniu tg
2x−1≠0
to równanie przybiera postać
√3tg
x+2tgx−
√3=0 ⇒ ( tgx+
√3)(
√3tgx−1)=0
...................
16 kwi 23:46
humanista : o supi mam jeszcze 1,,, a takie coś to jak ugryźć :::::::::::::::::::::sinx/2−sinx =m2 −1
16 kwi 23:51
humanista : sinx dzielone przez 2−sinx słownie
16 kwi 23:52
humanista : etaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
17 kwi 00:08
humanista : 8.147 kurczab świda
17 kwi 00:10
Eta:
Napisz pełną treść zadania!
17 kwi 00:40