matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Usuń niewymierność
Krystian:
3/1+
3
√
2
Wynik w odpowiedzi to 1−
3
√
2
+
3
√
4
6 mar 18:07
andy:
a
3
+b
3
=... a=1 b=
3
√
2
6 mar 19:06
5-latek :
https://matematykaszkolna.pl/strona/1635.html
6 mar 19:13