matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
JA:
w trójkącie prostkątnym ABC punkty A=(−4.1) B=(7,−2) SA koncami przeciwprostokatnej. Prosta o rownaniu y=
1
3
x+
7
3
zawiera jedna z przyprostkatnych tego trojkata. oblicz dlugosc srodkowej BS w trojkacie ABC
29 lut 21:20
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/318275.html
29 lut 21:43