oblicz
como: 3√26 − 16 14 + (3 −2 ) −12
26 lut 20:36
26 lut 20:45
Janek191:
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
... = 3√ (22)3 −16 |
| +( |
| )−0,5 = 4 −16 |
| + 90,5 = 4 −16 |
| + 3 = |
| | 4 | | 9 | | 4 | | 4 | |
...
26 lut 20:46
26 lut 20:48
Eta:
Tam pewnie jest 161/4= ...=2
26 lut 20:49
Janek191:
Tego to ja nie wiem
26 lut 20:50
Eta:
A mój wpis z linkiem to wiesz jak przeczytać?
( a nie wrzucasz gotowca za każdym razem
nawet w baaaaaaaaaaaaaaaanalnych przykładach
26 lut 20:52
Eta:
W takim razie
26 lut 20:53