HELP!!
Karol ina : mam z tym straszny problem
muszę wyznaczyć AUB A∩B A/B B/A
a.A=<−∞,8) B=(−3,8)
B.A=(−11,3>U(7,8) B=(−2,9)
C.A=(−∞,5) B=(−2,3>
26 gru 21:47
26 gru 22:15
Karol ina : patrzyłam nie rozumiem nic:(
26 gru 22:21
Karol ina : proszę pomóżcie:(!
26 gru 22:35
Dag:

b) AUB= (−11, 9)
AnB= (−2,3> U (7,8)
A\B= (−11, −2>
B \A= (3, 7>
c) AUB= (−∞,5)
AnB= (−2,3>
A \B= (−∞,−2> U (3,5)
B\A= zb. pusty
Na rys. wyraźnie podałam , które kółeczka są poza przedziałami , a które w przedziałach

Przykład a) zapisz porządnie ( w nieskończoności nie moze być przedział domknięty !
26 gru 22:37
Karol ina : dziękuje

przykład A=(−
∞,5>B=(−3,8)
26 gru 22:44
Karol ina : bardzo bardzo proszę o pomoc jeszcze w tym przykładzie:(
26 gru 23:09
Dag:

AUB= (−∞,8)
AnB= (−3,5>
A\B= (−∞,−3>
B\A= (5,8)
26 gru 23:31
26 gru 23:33
Dag:

26 gru 23:40