matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
Mariusz B:
|(2−2x)/(x−4)| Czy napisałby mi ktos krok po kroku jak to narysowac?
21 lut 18:06
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/317266.html
Ojjj
pies
21 lut 18:10
Jerzy:
x−1 + 5
5
−10
=I −2
I = I−2(1 +
)I = I−2 +
I
x−4
x−4
x−4
21 lut 18:11
Mariusz B:
dzieki
21 lut 18:15