matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
pata:
oblicz wartość wyrażenia log
0
,
7
5
[1+log
0
,
1
2
5
(1−log
9
3)]
12 lut 23:42
5-latek:
1
1−log
9
3=
2
1
log
0,125
=
1
3
2
1
4
1+
=
3
3
4
log
3/4
= POLICZ
3
13 lut 00:13
pata:
utknęłam dokładnie w tym miejscu...
13 lut 00:19
pata:
a nie, już znalazłam błąd, dziękuję
13 lut 00:20
5-latek:
Naprawde ? A nie liczysz na gotowca ? No dobrze . Zastosuj 4 wzor od góry
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
i dobranoc
13 lut 00:23