matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania trygonometryczne
karolina:
a) tgx=2sinxcosx b)tg
4
x − 4tg
2
x + 3=0 c) 3sinx + 2cos
2
x=0 d)2
√
3
sin
2
x=cosx e) sin2x+sinx=0 f)tg2x=3tgx z góry dziękuję =*
20 gru 19:04
Li :
zobacz tu
31591
20 gru 20:21