matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
heloou
dobrodziej98:
jaki jest zbiór tego równania
|x−2| = 5
9 lut 10:58
52:
x−2=5 v x−2=−5 x=7 v x=−3
9 lut 11:03
dobrodziej98:
a nie powinno być w pierwszym x+2=5
9 lut 11:05
52:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
9 lut 11:06