matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż układ równań.
stivi łonda :
⎧
x+y−az =−1
⎨
2x+y+z=a
⎩
ax−y+az=1
w zależności od parametru. robie to cramerem, ale dziwne mi wx, wz, wy wychodzą i nie wiem jak je interpretować
24 sty 18:28
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1192.html
Tak samo tylko dochodzi Ci wyznacznik W
z
24 sty 19:59