matematykaszkolna.pl
liczby zespolone wisienkowa: jest ktos kto odplatnie zrobi (NA JUZ) kilka zadan z liczb zespolonych? (czas do 23.50)
20 sty 21:21
Janek191: Wpisuje kolejno po jednym zadaniu − może ktoś pomoże emotka
20 sty 21:22
Janek191: Wpisuj emotka
20 sty 21:22
Jack: doquadnie
20 sty 21:23
wisienkowa: ale ja musze miec to ladnie rozpisane na kartce zeby moc wyslac, dlatego wole kontakt na priv.
20 sty 21:27
wisienkowa: ktos pomoze?
20 sty 21:31
Janek191: Nikt nie jest jasnowidzem. Wpisz jedno zadanie na próbę.
20 sty 21:39
20 sty 21:43
Jack: wzór Moivre'a... z = x+iy zn = |z|n (cos φ + i sinφ) |z| = R2 + (imag)2 R − czesc rzeczywista imag − czesc urojona
 R 
cos φ =

|z| 
 imag 
sin φ =

|z| 
20 sty 21:50
wisienkowa: chyba napisalam, ze szukam kogos kto mi przesle wszystkie rozwiazania na kartce rozpisane
20 sty 21:53
Jack: to powodzenia w szukaniu emotka
20 sty 21:53
jakubs: STOP darmowym inżynierom ! Wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne.
20 sty 21:55
wisienkowa: biedacy, macie jedyną szanse zeby zarobic za glupie pare zadan, na ktore ja nie mam czasu emotka
20 sty 21:56
jakubs: Pieniądze to nie wszystko, biedaczko umysłowa. Jak nie masz czasu, to po co studiujesz ? Do roboty, a nie na studia się pchać.
20 sty 21:58
wisienkowa: bo mogę emotka i nie musze zebrać na piwo jak ty emotka
20 sty 21:59
jakubs: Jak możesz, to powodzenia, licz zespolone, bo czas Ci ucieka.
20 sty 22:01
wisienkowa: nie musze, juz znalazłam frajera, ktory mi to zrobi za pare groszy emotka
20 sty 22:03
jakubs: Życzę powodzenia na rynku pracy, chyba że rodzice Cię sponsorują(kalekę).
20 sty 22:05
wisienkowa: nie musisz wylewac tu swoich frustracji biedaczku. Nikt nie jest winny temu, ze pochodzisz z patologii i nizin spolecznych. I o mnie się nie martw, ja sie ustawię, a ty bedziesz gównorobem za 1500 pln emotka pozdrawiam
20 sty 22:07
Metis: jakubs daruj sobie emotka szkoda czasu na takich ludzi emotka Zycie i tak da sobie kiedyś o sobie znać emotka http://prntscr.com/9son33 A pieniadze najważniejsze nie są.
20 sty 22:08
tom: dokladnie karma wraca
20 sty 22:16
jakubs: Czasami już nie mogę wytrzymać, jakie to społeczeństwo jest puste i przede wszystkim głupie. Pracując we wakacje z ludźmi uświadomiłem sobie, jaki poziom reprezentują nasi rodacy. Nie dość, że studia coraz łatwiejsze, szczególnie na mało popularnych kierunkach, to jeszcze jakieś wybryki w postaci zaliczeń przez internet. Niedługo trzeba będzie zrobić przelew i za kilka dni roboczych listem przyjdzie "świstek". Później debile mają mniemanie o sobie "bo ja jestem magister inżynier" za parę tysięcy złotych ... emotka
20 sty 22:16
tom: https://matematykaszkolna.pl/forum/313370.html moglby tu ktos pomoc ;c a o takich ludziach nie nalezy pamietac
20 sty 22:17
Metis: Wiem co czujesz stary. Jest straszna niesprawiedliwość, jeden zapracuje na tytuł sam, ciężko pracując i zarywając noce, drugi go po prostu kupi... Chociaż to dotyczy nie tylko tytułów. Podzielam twoje zdanie, nasze społeczeństwo jest naprawdę puste, oczywiście nie wszyscy i myślę, że nie jest to przesadą. Chyba każdy "zdrowo myślący" tego doświadczył. Ja doświadczam tego podczas codziennych dojazdów do szkoły. Czasami mimowolnie słucha się siedzących obok. emotka
20 sty 22:24